Individuell retorik- och röstträning

Vi erbjuder individuell retorik- och röstträning till dig som letar efter ett forum att utvecklas som person och kommunikatör. I vår individuella utbildning får du all vår uppmärksamhet, allt vårt engagemang och all vår kunskap rakt in i ditt liv och dina utmaningar.

Du får chans att träna med både en retorikkonsult och röstcoach samtidigt. Vi börjar alltid med ett tretimmarspass. Du kan boka in ett eller flera sådana. Vi brukar inte lägga upp någon plan, utan se vart efter hur mycket du vill och behöver träna med oss. Vissa bokar ett sånt tillfälle, andra forsätter träffa oss flera gånger under en längre tid. Du avgör. Självklart kommer vi med input vad vi tycker att du skulle behöva jobba med och om vi anser att ett visst antal tillfällen vore bra för just dig.

Efter ett tretimmarspass kan du även välja att boka oss var för sig om du vill fokusera mer på bara rösträning (Anna) eller retorikträning (Klara).

"Anna och Klara har gett mig styrkor i röst och retorik som ger mig ett lugn professionellt och glädje på ett personligt plan – riktigt nöjd!"
 – Daniel Svärd, Senior Business Performance Director, King

Priser
Tretimmarspass: 6000:- + moms
45 min individuell tid med Anna eller Klara:
1000:- + moms


Vi håller till i Studio19Sthlm på Roslagsgatan 19, Stockholm men kan även komma till din arbetsplats om du hellre vill det. Klaras enskilda coachning kan även ges via Skype.

Intresserad? Hör av dig till oss nu!